Zelfstandig ondernemer

Een succesvolle supermarkt boordevol lekker eten voor de hele buurt? Daar werken we samen aan. Met een strak businessplan, financiering op maat en de ondersteuning die jij nodig hebt. Voor én na de opening.

Zo kan jij focussen op wat echt telt: je medewerkers, je buurtwinkel én je klanten. Met Spar (en dus ook Retail Partners Colruyt Group) aan je zijde, krijg jij de kans om je eigen droomwinkel uit te baten – op jouw manier én met ondersteuning op maat. Zullen we?

Als zelfstandige ondernemer bij Spar kan je rekenen op:

Gezamenlijke ambitie

Onze liefde voor lekker eten naar de mensen in jouw buurt brengen – met een vakbekwame aanpak en voor een scherpe prijs. Dat is ons doel.

Respectvol samenwerken

Bij Spar weten we waar we kunnen bijdragen, maar ook waar we moeten loslaten. Partneren met Spar is doen waar je goed in bent.

Betrokkenheid op maat

Ook na de opening van jouw droomwinkel staan wij altijd paraat. We luisteren, denken en coördineren mee om jouw winkel naar een hoger niveau te tillen.

Ondernemen in food retail – iets voor jou?

Ondernemend. Klantgericht. Passie voor eten. Als die eigenschappen jou omschrijven, kan jij je eigen supermarkt uitbaten. Meer nog, je achtergrond of opleiding doet er eigenlijk niet toe.

Uiteraard moet je ook een sterke people manager zijn. Want Spar geeft jou individuele, gespecialiseerde ondersteuning zodat jij je voor 100 % kan concentreren op jouw toegevoegde waarde: je klanten en je medewerkers.

Goesting om meteen te beginnen?

Wij ook! Maar laten we eerst even de 7 stappen naar een succesvolle Spar-supermarkt overlopen. Van initiële marktstudie tot persoonlijke opvolging.

Weergaloze winkelverhalen

Als Spar ondernemer krijg je een ruim aanbod aan opleiding en staan we ook steeds klaar voor extra begeleiding. Onze ondernemers vertellen je graag hun verhaal.

Steven & Tim

Serge & Pascale

Filip & Nele

We zien het net zo groots als jij

Spar heeft meer dan 200 winkels in België. En toch is elke Spar-supermarkt net wat anders. Waarom? Omdat we bij Spar sterk geloven in de combinatie van jouw ondernemerschap en ons winkelconcept – opgebouwd uit gezelligheid, kwaliteit en lokaal engagement.

Spar-supermarkten zijn dan ook overal thuis: van uitgebreide dorpswinkel tot supersnelle stadssupermarkt. Wat jouw plannen ook zijn, wij hebben de formule die bij je past:

Spar-winkel

Een gezellige winkel met een oppervlakte van 450 tot 1.200 m². Je legt de focus op verse producten en vakmanschap, aangevuld met een ruim assortiment droge voeding. Je klanten komen er voor hun wekelijkse en dagelijkse boodschappen.

Spar Compact-winkel

Een kleinere buurtwinkel met een oppervlakte van zo'n 300 m². Het assortiment is kleiner en klanten komen langs voor snelle, aanvullende boodschappen.

Met Spar Colruyt Group aan je zijde kan je meer. Zullen we?

We geven je graag wat meer uitleg via e-mail, telefoon of gewoon onder vier, zes of acht ogen. Laat hier je gegevens achter en wij laten snel van ons horen – beloofd.