Samen ondernemen is groeien

@masthead__button

Groei betekent voor Retail Partners Colruyt Group meer dan alleen de groei van onze organisatie. Ook de ontplooiing van onze medewerkers, partners en zelfstandige ondernemers is voor ons cruciaal. Als collega, én als mens. Want die individuele groei maakt onze organisatie tot wat ze is.

Intern

This is the alt text for the image

Retail Partners Colruyt Group zet in op de coaching van medewerkers. Als organisatie streven we ernaar een groeipad voor hen uit te tekenen. Dat begint met samen uitklaren waar iemand naartoe wil, om vervolgens een plan met concrete stappen uit te werken. Hierbij horen opleidingen zeker tot de mogelijkheden.

This is the alt text for the image
This is the alt text for the image

Extern

This is the alt text for the image

Voor veel zelfstandige ondernemers is hun zaak hun levenswerk. Het ondernemen schenkt hen voldoening en creëert mogelijkheden tot zelfontplooiing. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande zelfstandige ondernemers, wij proberen hen te ondersteunen in hun keuzes.

  • Nieuwe zelfstandige ondernemers
    Ondernemers die in de retail willen stappen, staan voor veel keuzes. Wanneer we met hen communiceren hebben we aandacht voor zowel de zakelijke als emotionele behoeften. We willen dat ze zich thuis voelen bij ons én we willen hen gericht kunnen informeren. Dat schenkt hen vertrouwen om de stap naar het ondernemerschap te zetten, waardoor ze kunnen groeien.


  • Bestaande zelfstandige ondernemers
    Ook in onze communicatie met partners waar we al jaren mee samenwerken, spelen hart en hoofd een belangrijke rol. In deze gesprekken brengen we in kaart wat ze graag doen en waar ze energie van krijgen. Zo kunnen we hen met onze diensten gericht ondersteunen waar nodig, en kunnen zij zelf voluit inzetten op datgene wat hen drijft.