Samen ondernemen is groeien

Over ons

Retail Partners Colruyt Group is binnen Colruyt Group de specialist in het samenwerken met zelfstandigen. We geloven in echte partnerships en samen ondernemen. Hoe we dat doen? Klik hier.

Werken bij

We zijn constant op zoek naar gedreven mensen die het beste van zichzelf willen geven. Wil je weten welke vacatures er op dit moment zijn bij RPCG? Kijk dan snel hier!

Groeien

We geloven dat een onderneming groeit in de mate dat mensen groeien. Daarom creëren we een omgeving waar medewerkers zich ten volle kunnen ontwikkelen. Hoe we dat invullen? Klik hier.

Zin om zelfstandige te worden?

Droom je van een eigen zaak? Laat je drijven door je ondernemerszin en ga de uitdaging aan! Nog wat groen achter de oren? Wij zorgen voor een opleidingstraject op maat met coaching en ondersteuning voor, tijdens en na de opening van de winkel. Heb je al een eigen zaak en wil je met ons in zee gaan? We zetten de koffie klaar om naar je vragen te luisteren.

Ik word zelfstandig ondernemer

Meebouwen aan een sterk imago

Spar is wereldwijd een bekende naam. En toch zijn de winkels in elk land anders. In België is Retail Partners Colruyt Group mede-licentiehouder van Spar. De ‘Colruyt Group’-signatuur geeft het merk een stevige boost en typeert ons met o.a. een herkenbaar assortiment met eigen merken en scherpe prijzen. Zo’n 180 Spar-winkels bouwen mee aan dat sterke imago van gezellige buurtsupermarkt met veel vers.

Spar Partnership
Met onze vaardigheden, attitude en kennis bieden we onze ondernemers een uniek partnership aan. Samen met hen gaan we voor een succesverhaal en willen we groeien door te ondernemen: we gaan samen gericht aan de slag.
Kies je formule
Een uitgebreid assortiment op een grote oppervlakte, of eerder een beknopter assortiment in een stadswinkel? Er zijn verschillende formules mogelijk.
Wij begeleiden je
Vanaf de eerste dag zijn wij er met een uitgebreide waaier van ondersteunende diensten. Samen doorlopen we 7 stappen tot de opening van je eigen buurtsupermarkt.

Werken bij Retail Partners Colruyt Group

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Wil je meeschrijven aan ons succesverhaal? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures. Wie weet zit jouw droomjob ertussen …

Wil jij ook zelfstandig ondernemer worden?

Klik dan snel hier