Over ons

Retail partners Colruyt Group nv verenigt alle activiteiten van Colruyt Group die te maken hebben met zelfstandigen. Het gaat om zo'n 385 winkels: ongeveer de helft zijn Spar-winkels, de andere helft zijn winkels van Alvo, zelfstandige Mini Markets, klein- en groothandelsklanten.
Colruyt Group, dat zijn meer dan veertig merken voor particulieren en bedrijven.

Missie en waarden

Missies en waarden

Voor Retail Partners Colruyt Group is het belangrijk om een meerwaarde te bieden aan de ondernemers, in elke fase van hun groei en in de verschillende aspecten van hun ondernemerschap. Retail Partners Colruyt Group werkt nauw samen met haar ondernemers. Beide partijen halen namelijk voordeel uit de samenwerking. Wij bieden ondersteuning aan onze partners zodat zij volledig voor de eindklant kunnen gaan. Een echte win-winrelatie op basis van een unieke overlegcultuur.

Lees meer
Missie en waarden

Onze samenwerkingsvormen

Duurzaamheid

duurzaamheid

Als groothandel en partner van zelfstandige ondernemers hebben we een belangrijke verantwoordelijkheid op vlak van duurzaamheid. We geloven ook sterk dat we daar een verschil in kunnen maken. Dit zit immers in het DNA van de Colruyt Group en bij uitbreiding in dat van Retail Partners Colruyt Group.

We hebben de voorbije jaren al veel grote en kleine initiatieven genomen (vb: bijenhotel, transportoptimalisatie, deelfietsen, waterbar, reductie plastiek, hout, karton in ons distributiecentrum in Mechelen). Tegelijkertijd zetten ook onze Spar-ondernemers op eigen houtje stappen (zonnepanelen op het dak, laadpalen op de parking, verduurzamen van assortiment, …).

Lees meer
duurzaamheid